Vervolg opleidingen Sensikids

De Power Pubercursus

Pubers staan (ongewild) veel in de belangstelling. Er wordt veel gepubliceerd over het puberbrein bijvoorbeeld. Of over negatief gedrag. Het uitgangspunt voor de Power Puber coaches is: hoe versterken we de sensitieve puber in een onbegrensde wereld en benutten we daarbij diens kwaliteiten? De pubers leren van de Sensikids coach stress te herkennen, hun gedachten en gevoelens positief te beïnvloeden en ontspanningsoefeningen toe te passen. In sommige gevallen zal de nadruk liggen op het leren plannen en ordenen van schoolwerk. In andere gevallen ligt de nadruk vooral op de gevoeligheid van de puber. De Sensikidscoach stemt zich zo goed mogelijk af op de puber. Veel sensitieve tieners hebben moeite met de overgang van basisschool naar het middelbaar onderwijs. Voor hen kan deze cursus een uitkomst zijn.

Tijdens de vervolgtraining krijgt je twee dagen vol achtergrondinformatie en tips en tools om met het werkboek Power Pubers te kunnen werken.

Data: volgen nog

Zie de aanmeldingen

Kosten: 395,00.

Deze training kan, vanwege de achtergrond informatie die je nodig hebt, alleen worden gevolgd als vervolgtraining van de basisopleiding

De Ik ben Oké! cursus voor kleuters en vroege leerlingen (vijf-zeven jaar)

Deze cursus voor kinderen van 5-7 jaar is zeer geschikt voor hoogsensitieve jonge kinderen en vroege leerlingen. Ze leren over de gevoelens bang, boos, blij en verdrietig en doen leuke spelvormen, beweging en lichaamsversterkende oefeningen. Veel sensitieve kinderen hebben moeite met de overgang van groep 2 naar groep 3. Voor hen kan deze cursus een uitkomst zijn.

Tijdens de vervolgtraining krijgt je drie dagen vol achtergrondinformatie en tips en tools om met het werkboek Ik voel me oké te kunnen werken.

Drie zaterdagen, in Alkmaar op 12, 19 en 26 maart 2017. 

Co-trainers: Arianne Zandbergen en Miranda Landman.

Zie de aanmeldingen 

Kosten: 585,-

Deze training kan, vanwege de achtergrond informatie die je nodig hebt, alleen worden gevolgd als vervolgtraining van de basisopleiding

 

 

 

Share Button